跟朋友相約去打個邊爐🍲,如常地我早咗15分鐘到達,店內男服務員友善地問我約咗幾多點,之後他叫我等一陣。兩分鐘後,佢再次打開門請我入去,我同佢講我未夠鐘,朋友又未到齊,唔想起鐘住。誰不知,佢笑住口同我講,唔想我喺門口咁慘企喺度等,雖然客多,但都畀我入座先,可以等到夠鐘先至開始計,態度非常友善。😄已經好耐冇試過有咁好服務態度嘅服務員🥺,去親食放題、打邊爐,多數服務態度都係敷衍,黑口黑面😒,唔多想應你🙈🙉,但呢間店裏面嘅所有服務員都好積極友善👍🏻,服務態度好正面,令大家都食得好開心,而且好細心收拾,畀個like佢哋👍🏻😘 請繼續保持友善嘅態度待客,多謝你唔駛我企喺度等。🙏🏻另外每次要求多一鍋雞煲,佢都會全鍋換咗佢,非常衛生👍🏻
另外每次要求多一鍋雞煲,佢都會全鍋換咗佢,非常衛生👍🏻