2022-01-05
朋友請我食生日飯🎂,畀我揀地方,喺社交平台見到呢間,撳入嚟睇有九百幾個😋 以為係好嘢 ,就建議喺呢度食,誰不知,原來中伏😭啲plan唔算好平,唔緊要,如果好食,乜都無問題,我哋仲專登揀中價plan。可惜,啲安格斯牛同黑豚肉嚟到竟然係燈影版💡🧐,薄到根本食唔到牛味😒。到刺身🍣,除咗三文魚係大片少少🐟,其他都係迷你版,猶如一陣風,牙罅都攝唔到😑 真係擔心大家食得太飽😒 全晚最好食嗰樣嘢竟然係嗰粒疑似係番薯波波嘅物體。其實成間店舖整體食物、飲品選擇提供太少,而且食物質素、新鮮程度普通,refill又慢,同其他放題比較,真係令人頗失望😔 絕對破壞咗我原本食生日飯嘅興奮🥺但最經典、最過份嘅失敗😡🤬 就係連上畀客人嘅蜆🦪或者貝殼類🐚食物都冇吐晒沙就畀客人食用。客人將啲未吐沙嘅海鮮放曬入煲,煲入面嘅菜、冬菇、肉都被沙污染,食到成口沙,咁你叫客人如何是好😤 客人對佢哋食物嘅衛生程度真係有好大疑問🤔 其實佢哋啲食物有冇真係清潔得乾淨嘅呢?因為啲蜆連沙都未吐,究竟啲食物處理的有幾乾淨呢?🤔🙄總括嚟講,我完全睇見唔到呢一間係值得咁高評價、咁多😋嘅食肆。大家去食飯之前,一定真係要小心啲選擇,聽朋友親身經驗會好
全晚最好食嗰樣嘢竟然係嗰粒疑似係番薯波波嘅物體。
總括嚟講,我完全睇見唔到呢一間係值得咁高評價、咁多😋嘅食肆。大家去食飯之前,一定真係要小心啲選擇,聽朋友親身經驗會好啲,唔好盲目相信網上資訊。