2023-06-15 501 瀏覽
我0幾分落單 2x分先黎 成場連遲過我入嚟嘅呀婆都有 我問下staff 吹下佢留左單 佢夠膽死去廚房都唔去 係我面前直接俾返張單我叫我等多陣 ok 隔離枱想分享碗麵 但係費事叫人攞多隻碗 佢就我想直接擺落放蝦片嗰個碗入面 個staff竟然直接同佢講話唔好擺落去呢個碗度 因為唔洗??ok你唔洗我預咗 但你唔好直接同個客講呀嘛??算 我嗌牛肋條陽春麵 比咩我?牛肉碎銀針粉 唔緊要 但係銀針粉少過銀芽 成碗銀芽 我以為係銀芽煲 好健康 你哋鍾意就食多啲!個staff比嘢飲 支飲管係冇包裝直接擺落個tray 跟住直接擺落枱面 ok唔該你地衞生啲好冇 咁多遊客黎食你地 你哋咁說好香港呀???影衰晒我哋