2014-06-27 517 瀏覽
本人第一次寫食評,係因為太過激氣 事因係叫咗兩罐可樂,個侍應拎咗兩罐完全冇雪過既可樂,我地話唔凍,佢就話加冰飲,我地話咁你個經理来(因哩間係火鍋店)跟住個部長就走來話(唔凍咪加冰飲囉。。(仲要好勞氣))仲話使唔使咁麻煩呀 之後同個店長理論,店長就叫部長道歉,個部長仲好寸咁話,(講咗唔好意思啦,係咪太細聲聽唔到呀)我朋友話(係),因為佢跟本冇講!!!而咁啱隔離枱叫咗龍蝦,點知來到D龍蝦灰黑色(似唔新鮮)叫店長理論,店長話一定係新鮮,之後走咗去…等咗成十分鐘都冇人理,佢地再嘈,要求取消單,後尾先處理。。。 哩間D質素太過份。。服務態度極差。。連收銀員都係,因要自行去埋單,我要求要收據,而個收銀員揾咗五分鐘先揾到單簿,寫完之後黑面比我 咁嘅公司遲早摺
芝士龍蝦
本人第一次寫食評,係因為太過激氣
咁嘅公司遲早摺
2014-06-23