2022-06-17 2279 瀏覽
好耐無食酒店自助餐啦!近近地去左仕德福酒店食晚餐自助餐!去到坐低之後,每人會送一碟4件生蠔🦪 生蠔來自紐西蘭,勁鮮美😋 然後即刻去拎海鮮同刺身先!有新鮮既長腳蟹、蝦、青口,仲有三文魚、八爪魚同壽司🍣 三文魚好鮮好肥美👍🏻.食完海鮮就去食下沙律清清味蕾,有好多材料可以自製沙律,例如沙律菜、粟米、豆、車厘茄、菠蘿同青瓜等!另外仲有現成已調味既沙律,例如泰式柚子沙律同火腿等等~然後就向熟食料理進發🤩 有蒸魚、鴨胸、海南雞、咕嚕肉、炸蟹鉗、焗蟹蓋、燒牛扒等😋 仲有中湯同西湯任你裝!味道係唔錯架!.最後壓軸登場既係甜品環節😍 蛋糕都有幾款,覺得最好食係cheesecake🍰 另外仲有廚師即場炮製新鮮crepes任你加水果/料,同埋有個光波爐即時焗製既一批批梳乎厘,最驚喜既係Movenpick雪糕任食!!!🍧 點都要食返2盒!當晚有士多啤梨、雲呢拿、咖啡同朱古力味🍨仲有另一隻牌子既芒果口味同雪糕糯米糍!..飲品方面有咖啡機可以即時揀唔同既咖啡,我就揀左Mocha同Latte,好好飲好香!另外咖啡機仲可以沖熱朱古力!除左咖啡機,仲有汽水啤酒同果汁!最爆莫過於有已經見少賣少既玻璃樽支裝可樂啊😍..呢餐
呢餐食得好暢快🤪 性價比高!食物味道幾好!仲有好好既服務👍🏻.
2022-06-07