2021-12-30
滿心歡喜去食見到個牛上黎幾靚 酸菜魚 其實都係 你話好好食 我又覺得未至於 你話好差 又未去到 只能說 酸菜魚係中上 魚的確係滑 但無咩魚味 魚都吸唔到個湯得金菇吸到個湯味 薯粉係煙韌的 但都係吸唔到個味 唔知問題出係邊🥲食完個魚 直接叫多個雞煲 真係等左好耐先到 個雞煲上左無十分鐘 就同我地講仲有30分鐘要交枱 果下真係有點著著地 😡😡😡個魚都好耐先黎 我地都快快手手食完換叫雞煲 朋友催佢 個雞煲先上 仲要話煮多2-3分鐘食得 我都醒 再煮多幾分鐘 點知 都係未熟😩😩😩$188 半隻雞煲 感覺豆卜多過雞(正常既) 但個重慶辣雞煲 (朋友唔食辣走辣 點知出事)人生食咁多間雞煲 有辣有唔辣 間間都叫自己個雞煲做「重慶雞煲」 唯獨係未食過 重慶雞煲 係用麻醬撈雞😢 本人最愛重口味 未食前將娃娃菜一同煮 (非常之正 推薦大家下次去其他地邊食雞煲都咁煮)點知 娃娃菜都係麻醬 滿口都是麻醬 啲雞又麻醬 哎⋯⋯😥😥😥😥啲牛呀 腸呀 牛展呀 擺埋落去滾 係無味的😥😥😥未講最嬲既野就係個雞煲上左十分鐘就話賣單還台 真心跟住真係嬲左講:下⋯個雞煲岩岩上 仲要啲雞仲未熟 依家仲煮緊,台面既野都未擺
見到個牛上黎幾靚
真係等左好耐先到
個魚都好耐先黎 我地都快快手手食完換叫雞煲
朋友催佢 個雞煲先上 仲要話煮多2-3分鐘食得
我都醒 再煮多幾分鐘 點知 都係未熟😩😩😩
$188 半隻雞煲 感覺豆卜多過雞(正常既)
但個重慶辣雞煲 (朋友唔食辣走辣 點知出事)
點知 娃娃菜都係麻醬 滿口都是麻醬
啲雞又麻醬 哎⋯⋯😥😥😥😥
啲牛呀 腸呀 牛展呀 擺埋落去滾
係無味的😥😥😥
未講最嬲既野
就係個雞煲上左十分鐘就話賣單還台
真心跟住真係嬲左講:下⋯個雞煲岩岩上 仲要啲雞仲未熟 依家仲煮緊,台面既野都未擺得落去煮 你就話還台?
個員工話:咁因為你加左個煲
我:😡😡😡 你會咁遲先黎 見到我加單 就同我講唔好加啦 我等都等左半個鐘啦⋯⋯
大佬呀! 我等你條魚又等半個鐘
雞煲 唔催都唔黎⋯
下次寫明 叫人唔好叫咁多野食啦⋯⋯
地方又窄 肥啲既人都不易去食
但可以讚下。就係趕你走果下員工態度令我唔舒服外,其他時間 佢地都好好禮貌
但都補充下。我隔離台都食到好鬼嬲
因為佢地啲野食都係上完無十分鐘(佢地只係叫左一個煲 同啲小食 )都係比人催賣單走人
講下佢好食既野
我地叫左炸野 真心啲炸物係幾正
最後如圖上咁多食物
1.酸菜魚
2.雞煲半隻
3.一碟肥牛
4.牛展
5.腸
6. 娃娃菜一棵(聽聞好似$3X)
7. 炸饅頭
8.炸餃子
9.炸墨魚餅
10. 2杯飲品
11. 1罐椰青水($19,我以為係一枝 平時7仔果啲)
TOTAL:$1173