2025-02-14 0 瀏覽
6:15pm 左右入座,用餐時間120分鐘,截單時間係離座前30分鐘"即7:45pm" 豪華餐有仙草凍食(可揀三款配料。約7:10pm叫左2碗,隔左15mins 先上菜。見佢咁耐先到咪打算叫多2個,點知見佢話sold out ...初時以為係佢QR code 有問題,諗住refresh 條link但又一直都load 唔到。約7:30pm見link話已截單,之後問個女職員,佢拎住部pad 話我冇唔俾你落單呀~但當時真係落唔到單,女職員係佢部pad 按左幾下後就話你refresh 下啦,應該係你電話收得唔好 ..可能女職員係pad 度click 返俾我地落單,電話即時load 到點菜menu, 但仙草凍仍然係sold out ...佢就話"暫時"賣哂😐...之後再出去問個收銀職員,另一職員又黑口黑面指住餐牌話所有野食跟QR code 為準。 唯一值得稱讚係有一位男職員,佢先同我地講因為仙草冇哂所以未能點餐。我地問佢因為我地想食雪糕,可否整一碗只有配料既"仙草凍" ,男職員好好真係幫我地整。總結:卜卜蜆味道雖然唔差,但職員態度差 .. 無預備足夠食材 .. 臨時應變力又不足 真係冇下次。
2025-02-14