2020-03-22 306 瀏覽
無下次!!第一次試呢個辣串火爆, 因為上個星期見到個單張好吸引, 而且媒體亦都講到佢呢度係香港首創嘅冷串串, 所以今日特登嚟想試。 一吋得一粒/舊, 食完就refill落個碗度, 即係由頭食到尾你只係得一碗辣汁 , 有冇火興返碗嘅, 唔怪之得佢話冷食啦。味道方面我覺得係用一個汁浸住啲牛丸,魚蛋,肉丸。。 冇乜特別嘅感覺。 最弊佢話最出名係豬大腸,但係我食完一口之後,豬大腸還有騷味,好差呢度係任食放題兩個鐘,我係九點後入座, 價錢為129元一位, 再加30元任飲放題, 連加一每人一百七十五元, 旺角還有很多地方選擇, 抵唔抵就見仁見智!但係, 我覺得一點不衛生的是,竹籤竟然循環再用, 超級唔衛生!無下次!
無下次!!