2023-03-14
依稀記得旺角樓上Café都幾多,今日突然黎場大驟雨,朋友建議去樓上Café坐下抖下等雨停。上到去發現大部份都係梳化位,空間感幾大,成個感覺都好舒服同悠閒。另外有個公仔corner,同埋超過80款的board game任玩,好岩傾計、打卡、玩桌遊! ⦁夏威夷窩夫薄餅(8吋)$108用上甜甜地既窩夫做批底,上面鋪滿菠蘿、芝士、茄醬和千島醬。整體味道異常地夾,咸甜咸甜,非常特別! ⦁5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條 $148麵包烘到超脆口,手打牛肉漢堡夠晒厚肉,黑椒味都重。另外,薯條炸到金黃金黃偏脆身。 ⦁精選蛋糕(跟餐)$28有幾款選扭擇,而我揀左榛子咖啡口味,咖啡味濃郁撲鼻,蛋糕鬆軟唔太甜。 ⦁Rainbow(跟餐)$18用上芒果、士多啤梨同雪碧mix成,形成三層顏色,勁夢幻。合埋一齊好似食緊夾糖既感覺,芒果、士多啤梨味道亦唔會太假。 ⦁Various Flower Tea(跟餐)$18有三款口味提供,我揀左枸杞菊花茶,原來係一壺咁上,仲要有蠟燭熱住,細心兼抵飲。 ✨溫馨提示1️⃣另設加一服務費2️⃣晚上6點前入座,最低消費每位$603️⃣晚上6點後入座,最低消費每位$90
⦁夏威夷窩夫薄餅(8吋)$108
⦁5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條 $148