2006-10-05
前晚o黎返呢度食,之前已食過一次,上次食左咖哩牛腩煲同唔記得咩o既撈檬,兩樣都幾好食,所以再o黎!!~因為上次叫左兩樣o野兩個人食,對我o地來講太飽了,所以今次我o地兩個人只叫了一個咖哩牛腩煲,個牛腩煲跟4片蒜蓉包($58),再加個靚仔白飯,連加一埋單$70,都算ok啦!~個牛腩煲夠濃味,食得出有花椒八角,恰到好處,且份量夠我o地二人用,個煲細細,但是載滿的,好多咖哩汁,所以叫個白飯o黎送。牛腩同牛根份量都足,個人比較喜歡吃牛根,因為“林”d。最值得一讚係d蒜蓉包,好好味,不過單叫要$18,所以喜歡食咖哩的,叫咖哩煲可試晒兩樣。而飲品及小食就未試過,下次有機會試左再寫!~其實我覺得,他們不應收加一,因為1.地方比較窄,坐卡位會舒服d,不過,如果是飯市時候去,他們會預留兩張卡位的,如不是四人一起去的話,他們或會要求你坐中間的圓坐位;2.d侍應服務不好,黑口黑面兼無服務,總之覺得好似o係間茶餐廳食要加一o敢啦!!~ 這要扣少少抵食分!!~