同朋友約左好耐終於都黎試左, 因一早book左位又早食, 所以唔駛等就有得入喇!樓上環境唔錯, 裝潢幾舒服, 空間都唔迫黎到一定要試佢地最出名嘅燉雞, 再叫左3碟野, 應該夠食喇掛hehe安東燉雞一黎到同我想像有啲唔同, 好似唔係食緊韓國野咁haha對我黎講啲汁有啲咸(可能平日食清淡野多啦), 但朋痴話okay唔咸啲雞唔算好多肉, 比起雞啲配菜仲入味仲好食尤其是係啲粉, 吸哂啲汁, 又煙韌, 唔錯!黎到食韓國野梗要食埋烤肉! 個全名係咩都唔記得左haha由於我中意食kimchi, 所以都好中意食呢個肉但係佢份量唔多, 真係唔會飽, 一人一兩件好快食哂拌飯冇咩特別, 我地單純係想塞飽個肚其實可以唔叫都得, 最後我地撈埋咖喱芝士年糕啲汁先食埋咖喱芝士年糕真心驚喜, 估唔到隻味咁夾, 食哂啲年糕都係咁食埋佢啲汁但係睇個人喜好, 中意spicy food嘅可能會覺得唔夠spicy同唔夠香, 但係以fusion角度黎講都好唔錯同埋啲年糕比我想像中冇咁煙韌, 有啲啲失望最後埋單好似百幾蚊, 見佢環境都幾舒服, 可以等我地傾計傾得舒服啲都okay啦! 但純以食物計就會覺得唔太抵btw 佢有時間限制,

樓上環境唔錯, 裝潢幾舒服, 空間都唔迫

安東燉雞
一黎到同我想像有啲唔同, 好似唔係食緊韓國野咁haha
啲雞唔算好多肉, 比起雞啲配菜仲入味仲好食

尤其是係啲粉, 吸哂啲汁, 又煙韌, 唔錯!

黎到食韓國野梗要食埋烤肉! 個全名係咩都唔記得左haha
由於我中意食kimchi, 所以都好中意食呢個肉
但係佢份量唔多, 真係唔會飽, 一人一兩件好快食哂

拌飯冇咩特別, 我地單純係想塞飽個肚
其實可以唔叫都得, 最後我地撈埋咖喱芝士年糕啲汁先食埋

咖喱芝士年糕
真心驚喜, 估唔到隻味咁夾, 食哂啲年糕都係咁食埋佢啲汁
同埋啲年糕比我想像中冇咁煙韌, 有啲啲失望

btw 佢有時間限制, 想慢慢坐嘅話就要考慮下

最後走果時見到勁多人排隊, 好彩我地食得早姐, 如果要我排隊嘅話我諗我都未必會再食lu
  • 咖喱芝士年糕