2013-06-17 117 瀏覽
之前個fd叫我幾次陪佢出旺角整d野,但我1到放假就懶,所以1直未有出到去!!今日總算陪到佢出,雖然1直俾佢瞪左好久好久☺不過,搞店晒之後請我食野正晒!!俾佢瞪幾耐都抵,仲要係放題tim😝岩去到個時客人唔多,無耐就有位坐,我地即行出去探探咩料子先😄!!甜品好多、肉類好多、熟食都唔少,正arrr!!!!嘻嘻嘻試完幾件三文魚刺身,好肥好新鮮,唔錯!!不過個wasabi就唔係咁夠辣.不過今晚刺身唔係我ge目標、d肉ar甜品ar先係😊😊😊!!我見到直程wow左聲!!士多啤梨漿噴泉耶!!!!我估唔到價錢收費2百蚊内ge會有呢個噴泉食,好surprise ar!!士多啤梨漿唔會好甜,反而係棉花糖甜dd tim😜不過我都食左唔少件ja!d肉我夾得最多係雞扒、牛仔骨、豬勁肉,不過拎番入黎之後就唔記得影相😜我燒得(學北京朋友講句)可漂亮喇!!不過最靚同好味個件係雞扒,d肉依舊這麼滑嫩嫩的;實際上豬勁肉其實都唔輸洩,d口感好爽脆ga!如果無俾我燒燶左的話..haha件春卷食落就有d涼涼地,不過好脆好脆,好味.裡面d涵係有肉la,紹菜la(應該),所以食到脆之餘都有d爽口ga😃!!重點黎la,我地仲有野玩下t

重點黎la,我地仲有野玩下tim☺整棉花糖!好懷念ge感覺同味道ar !!想當年細細個經常食,不過係人地整個隻.今次就可以自己動手,我無執輸咁整左2大球俾自己同朋友😄當然,好味道la!!!
2013-06-15
5 分鐘 (堂食)