地點算係幾方便,内裏都好寬敞同舒服,非常適合傾計聊天!不過食物方面,真係唔得同有待改進!食物選擇兩隻手數得曬,仲要基本上全部都係炸野,唔係炸野得一個選擇。本身以爲樓上café D野食會比較平,但都要$130一個餐。仲要D食材好明顯唔值$130,係其他café用$60~$70就食到。香煎龍利柳配牛肝菌長通粉:我宜家先知原來炸係【香煎】禁解🙄,成條魚係炸,仲要無咩肉、因爲唔食得炸野,全部炸皮整走左之後無咩肉食!點解炸魚要寫作香煎呢?牛肝菌長通粉個名就好聼,牛咩肝菌啊,咪罐頭蘑菇湯!又淡又無味!黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條:成個漢堡又乾又hea,我食$50幾既港式漢堡仲好食過佢。D薯條仲要凍曬霖曬!餐果個飲品就算啦,超稀超淡。早知唔叫餐要飲品,仲可以俾少$20!禁既野食真心無動力影,hea影算!

禁既野食真心無動力影,hea影算!