2016-07-11 1103 瀏覽
喺朗豪坊行經平時一啲都唔顯眼嘅awfully Chocolate, 今日見到有個好sharp醒嘅大牌寫住買一送一,平時總覺得好貴難得咁promote真係好想去飲呢,所以叫我bf揾位(其實只係幾張小枱同埋一張大長櫈)Salted Caramel Ice blended chocolate整Li 2杯朱古力嘅時間長過平時飲開嘅Starbucks, 到了到了!好墮手, feel到好真材實料, 飲落好濃嘅caramel同好濃嘅朱古力, bf話好滯好漏, 而我則覺得好rich好thick正正係我最鐘意個種飲朱古力嘅感覺, 其實平時飲開嘅chocolate極其量只可話係朱古力奶, li杯我先有個感覺係用成舊朱古力打出黎! 再加上大匙大匙焦糖, 份量唔需要多, 質素已經好滿足!
Salted  Caramel  Ice  blended  chocolate
2016-06-22
5 分鐘 (堂食)
  • Salted  caramel  ice  blended  chocolate