J.moon

🍴Nachos Bolognese HKD 78份量超多😂粟米脆片上鋪左滿滿嘅Bolognese肉醬同芝士🧀睇到都心心眼😍拉絲效果十足‼️肉醬唔會好咸 食到好新鮮嘅蕃茄味🍅配上粟米片 最啱同朋友一到傾計一到食😋🍴J.Moon Pizza HKD 118既然用得餐廳嘅名來命名 一定係對呢個菜式有返咁上下信心😏結果都冇令到👧🏿失望🥳餅底偏薄批 食落去脆卜卜😬厚厚嘅一層芝士 上邊再放有火煎菜 餡料👧🏿食到主要有菠蘿 雞肉 仲有青紅椒🙈醬汁混合左茄汁同BBQ醬🧐整體合感同味道上都好有層次🤤🍴Salmon Egg Benedict HKD 68份量少少地 做TEA剛剛好🥴Egg Benedict做到流心嘅效果😂三文魚咸香同鮮味都好足 成個感覺好fresh🌿🍴Flat White HKD 38+Virgin Blueberry Mojito HKD 68Flat White 奶味較重 雖然唔係好rich嘅口感 但係飲落去好滑🥛但係如果咖啡味可以再重少少就會更好🙈Blueberry Mojito好靚 打卡一流😍青檸加上藍苺嘅味道酸酸甜甜 配埋pizza呢類比較重口味嘅野 就剛剛好可以解膩🥴✾-

🍴Nachos Bolognese HKD 78

🍴J.Moon Pizza HKD 118