2024-08-09
商店於攞貨當日早2小時同我講個蛋糕比其他客人攞走左。因為我朋友好鍾意美人魚,所以order左個美人魚蛋糕。由於商舖即日話我知個蛋糕冇左,我冇可能係其他地方揾到個一模一樣嘅蛋糕,咁佢哋話可以即時再做一個,但美人魚公仔就冇晒,咁我求其問佢咁多啦A夢公仔啦,雖然不是原本個個,但都冇辦法啦因為太趕,我同佢拗都冇用,即時諗解決方法最重要。當日夜晚我哋想追究返個責任,點解會有其他客人攞錯蛋糕嘅事發生,佢哋答我佢哋會核對好號碼同祝福語,今次係第一次發生呢啲事。我問佢今次都核對好晒號碼同祝福語?佢哋冇正面回應。商舖只係同意補返30蚊個公仔size冇一嘅差價,仲話叫緊攞錯貨個個客賠償比我哋。商舖就住呢件事完全冇作出任何賠償,其後更Block左我哋電話。