👍🏻 基地龍蝦炒飯🦞大推!果然係招牌之一 龍蝦大大隻 上面仲要鋪上蟹籽💖一上枱已經好吸睛 炸過嘅龍蝦完全能夠鎖住鮮味及肉汁 肉質又嫩又甜 而且仲要龍蝦膏 好好味😋炒飯發揮出色 冇諗過酒吧都可以炒到粒粒分明 好正!👍🏻 青咖喱藍青口長通粉入口一刻 味蕾已經被青咖喱濃郁味道清洗 超級惹味🥰有少少辣 但奶香味又將佢中和返🥛青口新鮮 肉質飽滿 仲有五隻 好抵食✅👍🏻 生蝦刺身 生蝦新鮮 爽口 鮮甜味滿滿 上面鋪上辣椒🌶️及蒜片 再搭配酸酸甜甜嘅醬汁 泰式風味一湧而上🙌🏻上枱時仲有噴煙效果 打卡時候到喇👍🏻 芒果斑蘭糯米飯🥭糯米飯暖笠笠 黏黏嘅感覺剛剛好 椰香味濃 綠色嘅係斑蘭味道 好香甜!搭配芒果粒同烘乾嘅椰子碎🥥及椰汁 想encore添😋👍🏻 SWEET BABY甜甜酸酸既cocktail最得我心🙌🏻桃加玫瑰味 再加檸檬🍋及蘋果汁 果香撲鼻👍🏻 BASE CORE冧酒味道頗重 荔枝同玫瑰散發清香🌹飲落舒服注意事項⚠️- 餐廳佈置好用心 屏幕嘅場景會轉換 我哋當日除咗星球 仲有飄雪 好有驚喜🎉- 好適合情侶小酌 撐枱腳👩‍❤️‍👨
👍🏻 基地龍蝦炒飯🦞

👍🏻 青咖喱藍青口長通粉