2019-01-22 1257 瀏覽
某星期日晚上在elements 睇戲所以在openrice 隨意找到這家餐廳有優惠就來了。本來在想,有買一送買一優惠咁抵都唔知係咪好好食,不過試一次都無妨。反正有得網上booking 好方便。可能星期日晚冇左上班族,環境好清幽,幾舒服又靜靜地。主菜買一送一,所以叫左青口同sausage platter. 估唔到咁大碟!好彩冇叫小食!(我諗住圓方呢d 高級地方,果個咁合理的價錢應該會份量細。。。)青口出乎意料之外的新鮮甜美!!!青口個汁配面包好食到停唔到口!!!果幾條面包好有誠意絕對唔係冷冰冰林昵果種。sausage platter唔錯,不過對兩人來說有點大份。三四個朋友一齊食會好d.最後不得不提是捷克啤酒。話明係捷克酒吧餐廳,當然有捷克的draught beer. 朋友初初驚唔好飲只係叫左一杯兩人一齊試下味,點知佢覺得好欴要叫多pint

可能星期日晚冇左上班族,環境好清幽,幾舒服又靜靜地。

青口出乎意料之外的新鮮甜美!!!

主菜青口
主菜青口