2016-01-03 2123 瀏覽
之前已經嚟過, 真心覺得這家是我食過最好食的川菜館, 所以今次又來翻cheuk必食之選一定是招牌冷麵, 它的香辣口味令人回味無窮, 滿滿的辣醬油加上香蔥, 那個香氣撲鼻的辛辣刺激, 即時令人垂涎三尺, 如果冇試過真係蝕桌喇~涼拌皮蛋超級糖心, 濃郁的皮蛋香氣, 沒有皮蛋的澀味水煮魚是我最愛的川菜菜式, 要吃到好味的水煮菜式一d都唔易, 我喜歡呢度的水煮菜式是因為它不是死辣的那種, 而是陣陣的辛辣麻香, 加上嫩滑的魚肉, 真係食上好幾碗飯辣子蝦好有驚喜, 蝦殼炸到非常酥脆, 連殼都可以食埋, 而且估唔到麻辣味好重, d蝦仲有蝦膏, 好惹味~呢度白飯仲係任食, 真係可以食上兩碗飯以上呀~~ 還附送一碟青菜, 真係好抵食

涼拌皮蛋超級糖心, 濃郁的皮蛋香氣, 沒有皮蛋的澀味
涼拌皮蛋
水煮魚