2019-11-04 891 瀏覽
尖東尖沙咀中心,除左幾間享有維港景色有名氣的酒吧,要健康都有選擇。尖沙咀中心向內,對住帝苑同好時中心方向,有一間叫 Le Pain Quotidien 既輕鬆cafe。佢有少少類似Starbucks m, Pret A Manager, Pacific Coffee,利用木材營造輕鬆自然既感覺。配合户外幾張枱櫈,的確係尖東一個人或相約好友輕鬆𣈱談的好地方。佢地食物係西式輕食,有咖啡茶果汁。尼個夜晚,係附近做完運動,就叫左杯 Beet Booster。佢係以紅菜頭做主角既一杯即制健康飲品。飲落完全無蔬菜汁既草腥味,反而有絲絲令人感覺refresh既味道。飲品質地比較厚,飲完都飽肚左一半。絕對係運動後既推薦飲品!

絕對係運動後既推薦飲品!