2018-12-24 120 瀏覽
呢排太忙,真係無咩時間出街食飯,呢排都係肥妹女友自己食好野,佢見今日我得閒返啲,就帶左我黎食串燒!我心諗,唔係啊?晚飯食乜9野串燒啊,邊飽嫁?是是但但啦,say no 無咩so,準時7點一燒窰門口等。地點唔難揾,不過相信肥妹女友作為專業路癡,應該要啲時間7點正我準時到達見到肥大身影,肥妹女友原來已經黎過,唔怪得佢都可以準時到達打開餐牌,見到個原條鰻魚定食好似唔錯,不過個飯好似好少咁,咪叫多個雜菜個煲定食同啲小食鰻魚肥美加上鰻魚汁,其實呢個飯都無得輸,加埋仲有前菜同湯,$108呢個價錢都可以接受雜菜定食就真係好簡單,無特別小食就叫左蒜蓉茄子,一條茄子滿滿的蒜蓉,睇落好吸引又香味十足,不過食落就略為多左啲蒜蓉,真係over左,但唔食又浪費食物,整體不過不失呢個四式燒蠔都幾特別,有秘汁,芝士,黑松露同蒜蓉,一個價錢食到唔同味道,蠔肚飽滿,每人两隻岩岩好肥妹女友叫左杯vallian rhuhatb 呢杯野由一種叫大黃嘅植物沖出黎,有豐富維他命B,D,但就比較寒涼,呼籲有月事體虛就小心為妙,飲少啖嘞,味道唔差,不過身體受唔到就唔好試,連肥妹咁大隻都唔係幾頂得順結論係,下次飲酒吹水黎呢度無死

雜菜定食就真係好簡單,無特別

肥妹女友叫左杯vallian rhuhatb

結論係,下次飲酒吹水黎呢度無死