2020-06-03
同朋友收工一齊共進晚餐,朋友想食西餐我又想食中餐😂諗起之前食過Wanna eat既早餐有港式野,睇到OP都話中西都有,咁就好一次滿足我地既慾望我叫左宮保雞丁定食,同出面既中餐有得比!我個人覺得好惹味!!如果個汁再多d我會成個飯都食得晒,個份量好足!我位朋友叫左海鮮番茄意大利飯,朋友讚青口好出色,蕃茄味濃郁,料都好足!我個人覺得個蕃茄味偏酸,但係好開胃!我叫左草莓梳打,個賣相唔錯,但草莓味唔算好強,勝在夠大杯飲到尾都仲有!朋友呢杯香芋鮮奶都相當好靚,朋友話有淡淡既香芋味,唔會偏甜,都值得一試!最後唔少得叫埋甜品,叫咗焦糖香蕉朱古力窩夫,好值得試,佢有埋d朱古力口味既果凍,配搭都幾好味!咁大份只係$68~成餐飯係要加一服務費嘅,兩個人大概$300左右,我覺得乾淨嘅環境,加上侍應都非常之親切!一定會再番黎食!