2014-06-24 342 瀏覽
我今日跟朋友行行遊遊這個沒有去過的商場. 晚上走了去.  因為有位. ^^ 見餐牌,叫一個主菜, 一飯,意粉, 都幾多. 加左30元升級優惠. 就真係幾抵.  是一個人的份量.  但很多, 根本一個人不能吃得哂. 多左個鴨胸薄粉. 特飲. 酥皮羅宋湯. 跟湯的牛油包.  我們兩人分享一個套餐. 份量沒有想過咁多. 先講酥皮蘿宋湯:  好足料. 有夠濃. 冇咩辣味, 紅蘿白粒,. 青招粒椰菜很多. 酥皮新鮮焗出黎, 飲完碗湯及食埋酥皮 加埋個牛油包. 都飽了一半.  個湯做得好., 鴨胸薄餅. 原來似是墨西哥夾餅皮. 裡面好多粒, 鴨胸絲, 洋蔥絲, 紅腰豆.  生菜.  醬汁. 一上枱又是被他的份量嚇親. 好大塊. 兩件.  加粗粗薯條.  主菜上枱是秋刀魚意粉. 呢個一個鑊仔上. 都是很大鑊.  我們根本食唔哂一個人份量的套餐. 上枱汁太多感覺.  秋刀魚 冇骨, 但有點鯹. !  汁太多. 意粉煮得過林. 被汁蓋住. 過濕了. 有點LIP口.  賣相係靚. 食落口唔得. 整体上. 都滿意. 職員一叫即到. 晚上客人不多.
我今日跟朋友行行遊遊這個沒有去過的商場.
晚上走了去.  因為有位. ^^
見餐牌,叫一個主菜, 一飯,意粉, 都幾多.
多左個鴨胸薄粉. 特飲. 酥皮羅宋湯. 跟湯的牛油包.

我們兩人分享一個套餐. 份量沒有想過咁多.

有點LIP口.  賣相係靚. 食落口唔得.

整体上. 都滿意. 職員一叫即到. 晚上客人不多.
2014-06-23
1 分鐘 (堂食)
  • 酥皮羅宋湯.