2024-03-15 52 瀏覽
之前係社交平台見到有人介紹呢間cafe,得知cafe做到16號就結業,於是就約左朋友去試下.龍蝦沙律小法包(2件)$68😂呢個法包真係有點小,而且同我想像中唔同,以為會似日本食個隻。法包烘得香脆,整體幾好食,就係有啲細份.法式羅勒鮮茄醬丨大蝦丨扁意粉 $148由於唔想食忌廉汁,所以就叫左呢個,蕃茄醬偏酸,大蝦新鮮彈牙~整體唔錯.冰雪雜莓/忌廉/ 政瑰|烤黎麥多士 $98黎到又係同想像中唔同😂只係一個多士上面加啲士多啤梨、野莓同藍梅。上面鋪左朱古力醬同糖霜,一切開我同朋友都覺得好乾身😂😂😂後尾朋友問職員拎楓糖漿先叫食到😂😂😂我哋都覺得呢個多士定價有啲進取(´・ω・`).3D 拉花藝術飲品 圖案有貓、狗、熊等可以揀,我揀左貓貓(´▽`)而飲品方面就有朱古力同芝麻鮮奶可以揀,我揀左芝麻鮮奶,芝麻味濃郁但就有點甜,杯野飲都等左一段時間,不過就勝在可以打下卡😂.While 奶香味幾重,咖啡味唔算出😂朋友鐘意咖啡味比較重啲,我試左啖覺得ok,因為我唔鐘意太重咖啡味😂😂😂

龍蝦沙律小法包(2件)$68

法式羅勒鮮茄醬丨大蝦丨扁意粉 $148