2023-03-16
上網搵間cafe可以舒舒服服同朋友傾下計,終於喺Openrice 見到station 3, 第三街喺金雞廣場25樓,觀景非常之開揚,而且座位全部都係寬闊的白色梳化,環境真的不錯。而且仲有好多board games 玩👍🏻順帶一提,店員服務態度非常好☺️我哋去到有lunch menu 和 tea menu揀,我哋lunch同tea都叫左一個,lunch menu就order蟹肉雜菌忌廉闊條麵,再加配田園沙律和藍莓芝士蛋糕,加$38就多兩樣嘢,好抵喎!Tea menu就order蜜糖雞翼配薯條,飲品就係Oero 曲奇奶昔同埋焦糖朱古力,另外叫多一件朱古力蛋糕😋真材實料,闊條麵上放滿了新鮮蟹肉,仲有雜菌、紅椒、青椒、洋蔥做配料,冇得彈😎🍟薯條又粗又長,炸得啱啱好,雞翼熱辣辣,香噴噴。新鮮蔬菜配芝麻醬🤩蛋糕既有質感,又甜而不膩。🌟🌟甜道適中🌟🌟綿密香甜的奶昔中又吃得到脆脆的Oero 餅乾,口感好特別。
順帶一提,店員服務態度非常好☺️
🍟薯條又粗又長,炸得啱啱好,雞翼熱辣辣,香噴噴。
新鮮蔬菜配芝麻醬🤩
蛋糕既有質感,又甜而不膩。
🌟🌟甜道適中