餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥⁣魚生質素真係好新鮮🥳⁣以呢個價位來講 我覺得佢嘅質素同大名鼎鼎嘅壽司郎或者西環嘅活一鮮非常接近 很推介呢🌟⁣但要留意番假期去到 都大約預一個鐘頭嘅等位時間ahh!⁣⁣—————————————————⁣⁣🍣車仔魚生丼飯(四款) $88 (每款魚生逐項計算 價錢$12至$64不等)⁣我揀咗四款魚生 分別係三文魚腩、有頭甘蝦、帶子、三文魚子🐟⁣wuah唔知係咪我好彩 但我當日揀嘅所有魚生都十分新鮮!⁣而且三文魚腩同帶子超級厚切 ⁣食落油脂豐富又有口感 ⁣三文魚子飽滿多汁🥳⁣甘蝦肥美 但有輕微雪藏味⁣⁣🍤雜錦天婦羅配湯烏冬$58⁣天婦羅外皮香脆 醬汁濃淡適中 食材中規中矩 ⁣可能魚生太出色 令我對佢冇乜記憶點⁣—————————————————⁣⁣📍魚一壽司⁣⭐️食物:8.8/10⁣⁣⭐️CP值:9/10⁣⁣⁣⁣

𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥⁣
魚生質素真係好新鮮🥳⁣