今星期我仔幼稚園已經暑假就到了,不用返學了,就帶佢周圍玩下,去左呢間紙飛機玩下波波池食下野。入面好多玩樂設施,有跳彈床,波波池,滑梯,籃球架,廚房煮野食,圖書角,Lego,扮靚靚,揸車車等等,諗到乜都有得玩,而父母又可以坐一邊,一邊食野同望住d細路玩就得,都好舒服。地方乾淨又衞生,我平日去人流都吾算多,不過我諗暑假應該會多人吧,下面有個大停車場,揸車人士好方便,一定有位泊車,非常好玩。食物方面,嗌了兒童餐,很可愛又健康,味道不會太咸,仲有個很可愛的熊仔包,份量很多,小朋友都食吾晒,有支健康果汁,好食。我就點了個炒飯,炒得好好,粒粒分明,香口美味,價錢合理,吾錯。甜品都幾正,同仔一齊食左呢個雪糕窩夫,好多舊,又好食,先是炸了的窩夫很可口,正。整體環境很好,地方乾淨,小朋友玩得開心,大人又食得方心,不錯。