自從搬咗屋 係港島區覓食嘅機會多咗好多🤣今日去開呢頭附近做嘢 咁岩轉天氣變涷 友人話要打邊爐😂見到餐廳新開梗係幫手開齋試試我地叫咗雞煲加打邊爐再加刺身放題好飽。。。真係好飽。。。。講下服務同食物質素先上菜嚟講真係好快 叫刺身幾分鐘後上咗 之後within 5分鐘內都上埋海鮮拼盤同其他食物 所以以放題嚟講上菜速度係幾快 咁就唔使呃鐘🙈刺身方面夠新鮮 每樣都叫咗少少試下 唔係好多放題都有油甘魚食㗎!而小妹我最鐘意油甘魚 所以私心加咗呢度分!之後就到雞煲啦 雖然第一次上份量比較少 但可以續添真係無得輸 不過味道我自己就麻麻地 薑蔥味搶咗雞嘅鮮味 似食啫啫雞咁 做開運動嘅友人表示無限食雞係正嘅 跟住到火鍋啦 揀咗豬骨同胡椒豬肚 兩個都比較清嘅 豬骨就真係有大大舊係裡面 其他食物 例如牛肉都好正 唔係廉價肉 有質素嘅!海鮮拼盤就無咩特别 唔腥已經算係好好啦!仲有其他蔬菜都新鮮 不過叫一份嘅份量係真係好同少嘅 想一次過食多啲嘅朋友可以一次叫多少少!最後要讚下有任食雪條 雖然無movenpick 任食(貪心的人類)但雪條都好多選擇 有紫糯米啊同榴連!總括嚟講 今次體驗係正嘅 呢個價錢咁多嘢食算係好唔
自從搬咗屋 係港島區覓食嘅機會多咗好多🤣
我地叫咗雞煲加打邊爐再加刺身放題
好飽。。。真係好飽。。。。
講下服務同食物質素先

總括嚟講 今次體驗係正嘅 呢個價錢咁多嘢食算係好唔錯 !