2022-07-30
地點上 唔係真係好近YOHO 但YOHO行過去唔算遠。裝修上屬於暗黑工業風 好有格調!由於天氣真係太熱,朋友嗌咗杯espresso tonic 。店主好sweet,extra俾多左少少梳打水,仲我哋咁教我哋點樣飲啲杯咖啡最好。天氣咁熱飲凍嘢好解渴!另一杯嗌左flat white! 咖啡味濃!呢排真係好興食croffle。可能因為本身鍾意食鹹多個甜,所以帶咗唐揚炸雞croffle。Croffle 上面有青瓜到再配沙律醬炸雞,味道好夾!朋友嗌咗個鴛鴦croffle,呢個有好多配料做碗碟。第一,有個小杯嘅鴛鴦,店主話係咖啡溝桂花,聞落去味道已經好香,用croffle點落去,有好清新嘅桂花味。仲有伯爵桂花厚厚cream,同埋雪糕,口感好滑。一個croffle可以試到唔同味ge配搭,好好呀!最後係卡邦尼意粉,份量好足呀。芝士煙肉味好香,好濃。食完好飽🤣
裝修上屬於暗黑工業風 好有格調!
另一杯嗌左flat white! 咖啡味濃!
Fried chicken croffle
Ying Yang croffle