2024-05-05
JOMO正餐同甜品一樣咁正!最近多咗lunch menu,食main之後仲可以優惠價加蛋糕﹐抵啊!—— JOMO Vegetarian Breakfast $118我最愛😍超有誠意嘅全日早餐!唔理係咪全素,好食就叫🤣有大啡菇、牛油果、小蕃茄、焗甜蕃薯、酸種麵包同乳酪碗,每款都好好食,欣賞佢真係有放心機,唔係搵唔同材料煮熟放上去就算。焗蕃薯特别用咗孜然調味冇咁單調;乳酪係我最鐘意,每次都留到最後食,加咗好多nuts同生果,好滑又有多重口感,次次食完都好飽好滿足❤️—— Pulled Pork Chili Tomato Pasta $138依個係令家母為之瘋狂嘅意粉😂食完一次一個星期內又再食😂辣椒蕃茄汁酸酸may may ,開胃到食完一啖又一啖,最啱天氣熱食🔥意粉都係係自家製,由麵團製作、發烤到擀麵,都係廚師每日手做,新鮮有蛋香,質感啱啱好👍🏻—— Bacon Egg Benedict $108底層大大塊酸種麵包,本身有班尼迪蛋同沙律菜,建議加多十蚊有埋煙肉,有鹹香味一齊食會仲好味!荷蘭漿濃稠度煮得恰好,豐潤柔滑;蛋白部分完美包裹蛋黃,如果想食light啲揀依個唔錯✅🌟推薦指數:10/10‼️
—— Bacon Egg Benedict $108
🌟推薦指數:10/10‼️
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍 JOMO Kitchen & Health Hub (太古)
太裕路安盛臺地下501A號舖