2019-06-17
有幾款魚種類可以揀包括桂花魚,江團魚,海鱸魚同清江魚,有埋魚圖睇住黎揀,好方便! 我哋鍾意食無滑嫩滑,平時食開爐魚已經好正,所以今次試下蒜香酸菜江團魚,真係好香蒜味,條魚煎過更香口,外脆內滑!加埋配料薯粉,超正!烤魚工房有個偉大發明!就係可以加埋小龍蝦!香港真係暫時未有地方可以食到小龍蝦!!!今次叫左小辣小麻,小龍蝦好香蒜蓉龍蝦湯味,如果叫大麻辦應該會仲正!健康百香果水果茶39蚊勁大杯,有新鮮 蘋果片,橙片,百香果同薄荷葉,好抵食!另外呢到仲有串燒!孜然烤茄子,韭菜,牛舌,羊架,食到Lam Lam 脷!好彩早左黎食唔使等位,7點埋單走人已經有幾十人係門口排緊,好誇張!不過有櫈有凍茶水提供,咁等候期間服務都幾好!