2023-12-10 2702 瀏覽
一次很不好的經驗。訂6:30位置, 6:27來到,所有人擠在電梯外狹小的空間, 好吧,你要做準備功夫,冇所謂,逼就逼一陣啦。 點菜時中斷三次才完成,OK,fine,終於點完,出品還可以,但是,D服務態度真係惡劣到一個點。 我點左明太子燒飯團,上左明太子玉子燒, 我唔想再食玉子燒,因為已經叫左有兩碟玉子燒了,唔知係咪比上司話佢落錯單,個侍應衝出來大聲鬧我話我自己點,佢冇錯,真係讓人大開眼界。 好吧你冇錯, 我6:30落單的鰻魚炒飯,7:30追一次,話來緊,8:30再問, 另一位女侍應查單話根本冇落單囉⋯⋯咩依家D侍應惡夾大聲因為老闆唔憂做咩?Open Rice 食評幾多人話服務態度惡劣, 我今次真係體會到! (有個日本人侍應很有禮貌,可惜也被港人同事當著客人噴到一面屁) 很少寫食評,今次的「奇遇」 真係必須給大家一個心理準備。
一次很不好的經驗。