👧🏻😋👅🍽✨最正酸菜魚👍🏻 外賣一樣掂!-捌壹壹🇭🇰 銅鑼灣蘭芳道13號地舖 🇭🇰-❤️‍🔥以前返港島成日都係銅鑼灣食晚餐, 而家返九龍唯有叫老公外賣返黎🤭❤️‍🔥天氣開始凍就會想食辣嘢, 但其實唔係好食得辣, 好彩呢間好多都有得調校辣度-🍲🐟🌶必食冷鍋酸菜魚(例) $238加配 水晶寬粉 $42💯可走辣但叫左微辣, 湯就咁飲都好夠麻香又鮮甜, 入面有好多酸菜, 芽菜, 金菇, 當然唔少得魚肉同寬粉💯魚肉肉身實淨但都好滑溜, 肉塊長長地, 索湯唔索油💯初初以為係凍食酸菜魚咁特別, 原來係即食咁解, 好彩都冇試錯, 呢間都係我食過數一數二👍🏻-🥒清炒萵荀片 $75✨清炒都有問辣度🤭 走辣啦, 炒得唔會好油, 份量夠多都對得住個價錢✨萵荀片好嫩冇根👍🏻-🫑🥚尖椒皮蛋 $45💯糖心皮蛋不得了, 仲有糖心得黎唔會溶晒跌晒落個汁, 恰到好處💯尖椒夠麻唔會太辣, 好開胃好好味-
👧🏻😋👅🍽✨
最正酸菜魚👍🏻 外賣一樣掂!
捌壹壹
🇭🇰 銅鑼灣蘭芳道13號地舖 🇭🇰
🍲🐟🌶
必食冷鍋酸菜魚(例) $238
必食冷鍋酸菜魚

加配 水晶寬粉 $42
💯魚肉肉身實淨但都好滑溜, 肉塊長長地, 索湯唔索油
🥒
清炒萵荀片 $75

✨萵荀片好嫩冇根👍🏻
🫑🥚
尖椒皮蛋 $45
尖椒皮蛋

💯尖椒夠麻唔會太辣, 好開胃好好味
外賣自取
必食冷鍋酸菜魚