餐廳: 南記粉麵 (謝斐道)
資訊:

餐廳: 南記粉麵 (謝斐道)
資訊:

2019-11-21 724 瀏覽
又到月尾系時候出動食下窮人恩物-南記粉面話說小妹真係好鍾意食米線,成日都會周圍試唔同嘅米線不過間唔屎都會好掛住南記米線個魚肉春卷,所以就話就算周圍食完其他米線,間唔中都係會返返去南記食下<豬肉白菜餃米線酸辣湯底>本身今日想我都好想叫返個魚肉春卷,但係唔知點解突然間好想食餃子,所以呢就轉貸嗌左個豬肉白菜餃米線小妹真係幾鍾意南記個酸辣湯底因為酸菜夠多,小妹好鍾意㗎豬肉餃有成五六粒,勁大粒食完啲餃子都半飽,裏面豬肉仲要係爆滿㗎腐皮真係超級好食係,加埋酸菜令到成碗米線升華咗<珍寶米線番茄湯底>朋友叫咗個珍寶米線番茄湯底小妹再偷左佢半條春卷嚟食,再飲下啲湯底番茄湯底,比我想像中好飲喎唔係味精湯勁重蕃茄味至於裏面唔同類型嘅丸,小妹以前都有食過質素係唔錯嘅南記真係窮人因物晚餐$100兩位有找去邊度搵,仲要食到捧住個肚走喎
又到月尾系時候出動食下窮人恩物-南記粉面

<豬肉白菜餃米線酸辣湯底>

小妹真係幾鍾意南記個酸辣湯底因為酸菜夠多,小妹好鍾意㗎

腐皮真係超級好食係,加埋酸菜令到成碗米線升華咗

<珍寶米線番茄湯底>
朋友叫咗個珍寶米線番茄湯底

唔係味精湯勁重蕃茄味
至於裏面唔同類型嘅丸,小妹以前都有食過質素係唔錯嘅