2018-09-12 329 瀏覽
今日同我媽咪一齊食個brunch,拍拖之後好少同媽咪食飯,女人無論咩年紀都鐘意呷醋!今日放假難得有時間,就揸車入左長沙灣食個brunch!好鐘意長沙灣既oui oui bistro,藍帶廚師加上美味食物和舒適環境,吸引左好多食客會黎食飯!假日黎到人山人海!我同媽咪一人叫左一個pasta,我食燒雞意粉!雞脾有兩件,疊起上碟,賣相好吸引!蕃茄汁香甜微微辣,唔會酸,入口完全唔會好膩!意粉彈牙掛上豐富醬汁,非常滋味!雞脾煎得香口,肉質極滑溜,雞皮完全唔肥膩!媽咪叫左黑松露卡邦尼意粉,菌味香濃忌廉份量剛好,意粉吸哂醬汁每一口都好濃口感極豐富,食到停唔到口!煙肉和半熟蛋配搭得宜,味道咸香出色!我叫左泡沫咖啡,媽咪叫左mocha,咖啡味濃香滑,豆香唔會酸,正合我口味,奶泡綿密,咖啡入口滑溜,非常滿意!媽咪都好滿足!