2021-03-28 297 瀏覽
平時餓起身係美孚遊蕩,冇咩頭緒食咩都會黎呢間碰碰運氣。因為佢啲車輪餅有時會賣哂售罄作為忠實粉絲,都試過唔少產品:車輪餅-流心奶黃:佢地既流心系列,真係好流心(最少我未試過唔流心),超多奶黃餡!奶皇包忠實粉絲必試!-流心綠茶:同樣,好流心,綠茶味超重,冇食過既話超推薦呢隻味,我覺得係咁多隻之中最好食!-流心好立克:同上,非常流心,亦係我好鐘意既味!-Oreo 金莎朱古力:都係好正,如果你好鐘意朱古力一定要試。印象中好似有其中一隻味唔太食得出(好似係金莎?)-伯爵茶麻糬:作為伯爵茶產品既超級會員,呢個伯爵茶好夠香,可惜唔係特別鍾意麻糬,因為好擠!-台式芋泥:超多芋泥,多到擠哂出黎。分左一半俾家母,開始仲話個樣咁細粒,結果食到一乾二淨。芋泥唔會太甜,好香同好多餡!其他:-芋圓糖水:有一晚路過老闆問我買唔買埋就收檔,買完覺得佢手工整得唔錯既,有咬口,而我都極愛芋圓!-千層蛋糕(宇治綠茶):印象中係佢岩岩開賣個陣(反正有好長一段日子前)買過,見平過lxxx m 咁多,就買左件try try! 個味就有點怪怪地,唔係唔夠綠茶味而係個質感有啲怪。唔知依家會唔會好食左呢!好有人情味既小檔,成日都有好多

作為忠實粉絲,都試過唔少產品:

車輪餅

-流心好立克:同上,非常流心,亦係我好鐘意既味!

台式芋泥車輪餅

其他:

好有人情味既小檔,成日都有好多新既野食,希望老闆長做長有。

2021-03-22
台式芋泥車輪餅