2021-07-27 294 瀏覽
平時啤先生都會係荃灣路德圍掃下街食下野咁,其中一間口痕或者做完gym成日食嘅就係呢間元朗燒賣皇后妙舒😌貪佢夠就腳,等嘅時間快而且野食質素穩定👍🏼由於今日趕住番屋企所以買左外賣番去食😛而我買嘅當然就係我最鍾意嘅招牌 - 孖寶(沙嗲汁)😎番到去打開啲野食都係熱辣辣嘅😌從圖中所見,小店俾嘅沙嗲汁絕不手軟,而我鐘意佢嘅沙嗲汁偏甜而不太辣,而且有好香花生味😆重口味嘅人一定好開心,而注意健康嘅朋友就可以叫佢少汁!好啦,講番主角😆白魚蛋唔係爽口彈牙個款魚蛋,但勝在軟滑而又唔會太林身,而且配搭沙嗲汁我夠得好夾😉另外豬肉燒賣方面就質地結實,用料充足,唔洗點太多汁都夠味👍🏼雖然呢間價錢係呢類小食黎講唔算平,不過勝在份量用料充足,而且質素高而穩定,絕對係口痕之選😜

沙嗲孖寶

沙嗲孖寶