2023-05-22 22 瀏覽
推薦🎉🎉🎉🎉🎉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今晚被朋友帶我黎食四川嘢,諗起多年無食過,呢間之前一直都無留意,可能係新開(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)朋友話呢間好好食,啲辣野好掂,我都鍾意食辣既,今晚就同佢入到來,呢度環境都算寛闊,裝修上都較為簡潔,重要是好乾淨衛生,呢度位置方便,我地都係附近住,食完有小巴同巴士返家🉑乾煸四季豆$80炒得好香好香,辣味十足,完全係我最愛既口味,呢度既師父好強,炒得好香,同埋啲油唔會太多,油份適中,技術到家🉑惹味雜錦香鍋$172真係同名一樣,夠惹味,佢裡面有好幾種,有菇、菜、蝦。味道好出眾,而仲添加芝麻,令到個鍋更好食,辣度來講只係少少辣,人人都可以接受到 🉑重慶辣子雞$98平時係出面食都未見過有咁多辣子雞,呢度真係落足本,比咗好多我地,由於剛剛炸好,即食真係好新鮮,帶著重慶辣味同油香,真係好食到不🉐了
推薦🎉🎉🎉🎉🎉

🉑乾煸四季豆$80