2023-07-24
要食韓國嘢我就梗係最鍾意食Running 燒呢間,本身已經係黎左幾次㗎喇,每一次嚟都總會有驚喜。 最鍾意食牛舌,大大份,又任食,點埋啲醬汁超級好味。呢個價錢性價比超高。 你話佢呢度都有好多海鮮㗎,有蠔,帆立貝,而我最鍾意食嘅梗係海蝦,因為我最欣賞佢哋嘅size好大份,我出面食過一啲海蝦佢哋只係好細隻,但呢度啲蝦超級大隻,正同埋夏天最鍾意食佢嘅水冷麵,酸酸甜甜超好味,食埋雪條最正,完全啱晒夏天冇乜胃口,食呢個就超滿足喇。 另外我見到佢哋而家做緊好多優惠推廣啊,好似身份證有3個8字,有全檯7折,好可惜我身份證一個八字都冇😭😭😭😭😭 不過下次我問吓我身邊有冇啲朋友有先,因為佢係全台都可以有折扣㗎。 正😏😍