2019-04-18 1004 瀏覽
🔹日本超長薯條 (黑松露蛋黃醬 + 車打芝士) $30👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌗🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌗超長薯條重長過我地隻手掌係用薯蓉同薯粉混合先整到咁長即叫即炸,外皮香脆,中間薯肉軟軟糯糯,口感極佳一薯有成十款醬,真係唔知點揀好好在老板娘好好人,可以一次過揀兩款醬,當然價錢以高為準醬落得好重手,薯條長一長都夠點黎食黑松露味唔算重,食落較輕怡,但車打芝士就勁香濃啦.嫌唔夠重口味,店入面重提供芝麻,紫菜,Tabasco,岩鹽,黑椒,自由調味.🔹比利時薯條 (一薯醬 + 塔塔醬) $32👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌗🌑比利時薯條係用原隻荷蘭薯仔,即叫即切即炸薯味較重,味感飽滿一薯醬其實係蛋黃醬 + 蕃茄醬 + 生洋葱粒一食就諗起Burger,所以最後我地再叫左份mini burger 試下.🔹三式迷你漢堡👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑掛住食唔記得左睇價錢老板娘話係新推出,一個大約大半個拳頭咁大啱晒我地,飽飽地但又想食下漢堡漢堡可以揀雞,豬,或者魚老板娘話人唔多既時候會盡量滿足客人要求可以每個唔同醬,唔同肉都得.漢堡都係即叫即整,包有烘過肉都厚厚地,有肉汁肉上面既醬份量好夠,食落唔會柴最犀利係嗰幾條酸瓜仔
🔹日本超長薯條 (黑松露蛋黃醬 + 車打芝士) $30
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌗
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌗
超長薯條重長過我地隻手掌
係用薯蓉同薯粉混合先整到咁長
即叫即炸,外皮香脆,中間薯肉軟軟糯糯,口感極佳

一薯有成十款醬,真係唔知點揀好
好在老板娘好好人,可以一次過揀兩款醬,當然價錢以高為準

醬落得好重手,薯條長一長都夠點黎食
黑松露味唔算重,食落較輕怡,但車打芝士就勁香濃啦

🔹比利時薯條 (一薯醬 + 塔塔醬) $32
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌗🌑
比利時薯條係用原隻荷蘭薯仔,即叫即切即炸
薯味較重,味感飽滿

一薯醬其實係蛋黃醬 + 蕃茄醬 + 生洋葱粒
🔹三式迷你漢堡
👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
掛住食唔記得左睇價錢
老板娘話係新推出,一個大約大半個拳頭咁大
啱晒我地,飽飽地但又想食下漢堡
漢堡可以揀雞,豬,或者魚
老板娘話人唔多既時候會盡量滿足客人要求
可以每個唔同醬,唔同肉都得
漢堡都係即叫即整,包有烘過
肉都厚厚地,有肉汁
肉上面既醬份量好夠,食落唔會柴
最犀利係嗰幾條酸瓜仔,又脆又好味
  • 芝士醬長薯條