2021-07-12 84 瀏覽
我本身喺OpenRice度search下冇啲咩嘅新鋪就去試吓啦,試咗又幾好喎。今次試咗之後呢覺得好難得有舖頭,飲同食都好!要大推。店員亦都好Nice介紹好多唔同嘅野比我食,本身menu無楊枝甘露,見我係咁講話我好想飲楊枝甘露,跟住試吓整一杯比我,又真係整到。仲要幾好飲㗎!芒果又多芒果同椰子嘅沙冰味道就好均勻,仲加咗一啲好彈牙嘅珍珠超級好食。我即刻叫個店員要加番落去個Menu度因為實在太好飲啦。跟住佢仲介紹咗個白雪尋莓同埋紫薯芋泥肉鬆吐司,我覺得個芋泥係好好食嘅又夠味,唔算好甜。因為好少出面又有咬感有果肉。嗰個肉鬆係好好食嘅,店員話係喺台中度訂返嚟!咁有心思嘅三文治真係值得推。白雪尋莓都好好飲,因為佢有好多個層次㗎,又有椰青啫喱又有沙冰跟住再加個cream❤️不得了。會再嚟嘅!希望依間舖頭可以再多啲唔同嘅嘢食每次比我又有唔同既驚喜
2021-07-11
10 分鐘 (堂食)
  • 爆芒楊枝甘露
  • 紫薯芋泥肉鬆吐司