餐廳: 冰極餐廳
資訊:

2018-04-26 1191 瀏覽
復活節假期去海洋公園,預左人多,到大門口右手邊餐飲部預定午餐,幾乎全部爆滿,服務員提議我地用GULU網上定位(等於排walk-in隊)。立刻下載GULU, 再用Ocean Park wifi, 入基本資料就可以攞籌,之後就可以安心遊玩,間中查閱定位進度,最後睇緊水豚就到我地個號碼,10分鐘內行到去就可以有位。入到座位幾舒適,少少寒,怕凍記得帶多件衫。我地無預早卜位,只能坐中間位置,但仍見到企鵝游來游去,或者企晒係度打開對翼,好攪笑😁!我地5個人,叫左家庭size嘅意粉,沙律,另外小食併盤,薄餅,指定買2送一嘅飲品,好飲!用料好足,其實普通size可能都夠,攪到夜晚都仲好飽!樣樣都好食,如果薄餅脆d就更佳!

入到座位幾舒適

2018-04-02
5 分鐘 (堂食)