2024-02-20
呢一間餐廳價錢都屬於貴,咖啡$50起,Gin 就$110起跳,款式都唔算多每樣幾款,但係足夠你選擇。服務方便收銀執枱店員麻麻哋,乜都叫人自己行去收銀枱問。但上菜嘅時候調酒師女仔好好態度,每一個人都分別上酒,見到我哋有朋友出咗去傾電話,佢就將酒放返入雪櫃保持溫度;見到我哋打卡打得耐,就提醒我哋要趁快飲,非常貼心。飲品琴酒叫咗海鳴威西柚汁好清爽飲得出係新鮮榨出嚟,而且糖精份量唔會太Over,感覺非常平衡!當然溫度都調教得好好,chill chill地非常適合一邊傾偈,一邊做嘢一邊飲酒休息。環境方面座位唔多,出邊入邊室內室外都有位,如果平日晏晝係有位坐嘅,但假日就一定冇位坐。我覺得享受餐廳氛圍都係好重要,先配得起呢個價錢。冇自己Wi-Fi但係可以連接西九龍公園本身Wi-Fi。