2017-08-04 558 瀏覽
忽然有朋友吹雞🍻happy hour ,我舉腳贊成啦,當時是下午四時半,要等六時才走得!腦海裏只想吃我至愛的日本菜,上次那一間太普通,今晚必要選一間有保證的! 於是我們來了時代廣場那邊找吃的,質素一定有保證!先看menu 已發現我至愛的Kirin beer 嘩一聲啦!勁好味! 佢仲要有桃味 薑味 連骨膠原味都有!老實說,骨膠原味即係咩味呢?我們叫了松葉蟹加洲卷,堅好味!估佢唔到有六粒!真係食到蟹既鮮味。炸北海道男前豆腐: 和普通炸豆腐差不多。鹿兒島和牛沙律伴松露柑橘醬油呢個必吃!beef sashimi 配上生洋蔥和紅的東西 很清新的感覺!炸牛油蕃薯條看著牛油慢慢溶掉是多麼開心呢⋯⋯ this one is excellent!! 還有戲肉: 金目鯛又大又抵吃 $5xx另外也點了串燒雞翼,豬肉露筍卷 等,不過不失啦! 食到唔捨得走,星期五都不用限制時間交枱比較難得,服務也不錯。我應該會再去!因為魚燒得太好味了。

炸北海道男前豆腐: 和普通炸豆腐差不多。

鹿兒島和牛沙律伴松露柑橘醬油

呢個必吃!beef sashimi
配上生洋蔥和紅的東西 很清新的感覺!

炸牛油蕃薯條

還有戲肉: 金目鯛

又大又抵吃 $5xx
另外也點了串燒雞翼,豬肉露筍卷 等,不過不失啦!

我應該會再去!因為魚燒得太好味了。