2018-12-05
又係岀動去食Burger既日子,知道天后有間人氣Burger店,早排開到去朗豪坊,方便左好多,終於有口福試下。餐廳內外係朗豪坊最高果幾層,真係個feel勁好,加上係Open area既形式,同女友真係做 “天幕下的戀人”。食物選擇主打四款:普通小食、墨西哥類小食、Burger、甜品,小食種類比Burger更多添!德州燒烤牛肉漢堡 $88入面有煙肉、炸洋蔥圈、牛肉漢堡扒,塗上左洋蔥醬,麵包有水準,烘得脆而不硬,亦唔會有醬汁整稔個包既問題。牛肉肉味濃唔乾身不過可以更Juicy,而洋蔥醬真係畫龍點睛,令成個包惹味好多。加左$66配奶昔、薯條同酸瓜,薯條帶皮粗身,外脆內軟亦夠薯味。墨西哥雞肉菠蘿漢堡 $68好耐冇食過放菠蘿既Burger,雞肉份量夠多!有醃過,不過就略嫌醃得唔夠入味,肉質正常,至於菠蘿係大樹菠蘿,非常清甜,係一個清新唔令人覺得膩既Burger,迷你蟹餅配芒果莎莎 $88蟹肉夠哂多,不過唔係炸既,食落就一pat溶溶既野咁,冇乜口感,如果外層係炸過既會更香口。整體黎講係唔錯,包身做得夠挺已經好緊要,呢到就好重視麵包挺身程度,再講,價錢真係唔算貴,以朗豪坊地段,坐係天幕下食Bu
餐廳內外
食物選擇
德州燒烤牛肉漢堡 $88
墨西哥雞肉菠蘿漢堡 $68
迷你蟹餅配芒果莎莎 $88
整體黎講係唔錯,包身做得夠挺已經好緊要,呢到就好重視麵包挺身程度,再講,價錢真係唔算貴,以朗豪坊地段,坐係天幕下食Burger,最平$68有交易,都好岩情侶黎。