餐廳: 牛奶冰室 (御海灣商場)
資訊:

2022-09-16 193 瀏覽
喺附近釣完魚揸車🚗兜下附近有冇餐廳,無意之中發現呢度有個新型私人屋苑,下面有7仔,cafe,甜品舖,冰室🍴純粹諗住食少少野所以擇咗牛奶冰室,叫左冰火菠蘿油同奶油多。菠蘿油始終唔係新鮮出爐,正正常常;第一次見奶油多用三塊麵包😳飲品叫左二杯特飲.「白牛」姐係雪碧加雲呢拿味雪糕球🍦.「黑糖牛乳紅豆冰」開頭都驚黑糖會唔會落好多,好彩只係圍住杯邊先有黑糖,飲到黑糖甜味但因為份量唔多所以飲落一啲都唔甜,濃郁牛乳配紅豆🫘 岩晒我釣完魚熱辣辣飲杯消消暑!好少何去冰室會有一種優閒嘅感覺😂一來呢度人流唔多,唔嘈。二來坐吧枱位望住出面感覺真係好放鬆舒服☀️

飲品叫左二杯特飲
「白牛」
姐係雪碧加雲呢拿味雪糕球🍦
「黑糖牛乳紅豆冰」

好少何去冰室會有一種優閒嘅感覺😂
一來呢度人流唔多,唔嘈。
二來坐吧枱位望住出面感覺真係好放鬆舒服☀️

2022-09-12