2017-04-17 535 瀏覽
帶小朋友出街食飯係超級令人頭痛嘅一件事! 唔係間間有小朋友凳之餘,仲要有嘢吸引到佢坐定定... Megabox成日都一家大小去,要諗食咩都唔易㗎,小朋友點會同你坐個幾鐘食中餐吖! 今次試新嘢,睇吓下次帶唔帶到親戚個小朋友嚟食!木枱木地板,個feel都幾似屋企,最特別其實係門口有張touch screen玩game嘅枱,一路食一路有嘢睇,不過有人玩緊唔方便影相,估計有唔少daddy mommy因為呢張枱,俾小朋友扭計要入去我係去食晚餐,選擇唔多,但總算有飯有意粉,價錢真係幾相宜㗎喇! 咁megabox都唔係多平嘢食creamy白湯有濃濃野菌味,夠杰身啱晒我口味煙鴨胸黑醋沙律,唔係主菜唔多comment,不過鴨胸算厚身美式雜扒配野菌意粉,飯轉咗意粉,咁多肉啱晒食肉獸! 意粉有加少量香草炒過,幾香,好味過成日食到嘅白'saap'意粉!!海蝦配龍蝦汁意粉! 好少可有得配龍蝦汁,我覺得好好食,冇卡邦尼咁漏,係白汁同蕃茄汁以外嘅好味選擇! 海蝦大大隻幾爽,男仔未必夠食,但女仔就perfect喇總括嚟講,大人細路都啱食,價錢唔貴,大人有咖啡飲,小朋友有唔少甜品揀,仲有雞脾有薯條有Pizza,小朋友有
creamy白湯有濃濃野菌味,夠杰身啱晒我口味
煙鴨胸黑醋沙律,唔係主菜唔多comment,不過鴨胸算厚身

總括嚟講,大人細路都啱食,價錢唔貴,大人有咖啡飲,小朋友有唔少甜品揀,仲有雞脾有薯條有Pizza,小朋友有乜唔滿意先?
2017-04-07
  • 香煎海蝦配龍蝦汁天使麵