2019-10-31 61 瀏覽
銅鑼灣西班牙菜嘅首選~Weekday放工,難得寧靜嘅銅鑼灣,梗係要去返間餐廳嗰度享受下佢嘅寧靜😎。呢一間位於喺銅鑼灣嘅西班牙酒吧餐廳,喺出邊望入去佢嘅格調都好好。平時翻屋企成日經過都見到好多人等緊,今日見到少人啲所以特登同男朋友入去試吓。😍佢個Menu設計都好靚同簡約,價錢都算係中上價位~前菜嗌咗個黑毛豬火腿,油香味好重,我地都勁滿意😍。主菜係一個西班牙海鮮焗飯,男朋友食海鮮就一定要加檸檬一齊食,所以我哋見到個檸檬嘅時候都好開心😍,超加分。我哋嗌咗多咗個鵝肝,佢好特別用咗三支竹籤簽住左d 鵝肝,係出邊仲加左一層好脆嘅粒粒,口感超好👍🏻👍🏻。去到最後我哋一人為咗一杯嘢飲,食飽飯叫杯野慢慢飲,再加上個到嘅環境,真係勁舒服😌👍🏻如果有情侶想一齊食餐好嘅或者約女仔黎食第一餐飯,呢間都會係好好嘅選擇🤓
銅鑼灣西班牙菜嘅首選~

佢個Menu設計都好靚同簡約,價錢都算係中上價位~

前菜嗌咗個黑毛豬火腿,油香味好重,我地都勁滿意😍。