元朗一向有好多餐廳,但係好少有餐廳可以帶寵物,又可以嘆冷氣😁呢一間喺形點地下嘅餐廳就可以😍首先要去招待相處借寵物坐嘅車,咁可以同坐埋一齊食嘢啦我哋叫咗一個套餐,呢度嘅嘢食都係比較健康,同埋要收菜為主,但係你唔會覺得難食或者冇得食,呢個套餐其中一個我覺得幾特別嘅就係呢個主菜:椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹將椰菜發切碎,再配埋南瓜肉整成一個類似一個釀飯嘅嘢再擺入南瓜🎃隔離有好多唔同嘅沙律菜,上面配一個炸咗嘅玄學蟹,口感非常之豐富,又唔會覺得太寡,推介套餐配有皮薯條同埋沙律油皮薯條啱啱乍起,沙律口味清新,食完之後呢仲會送一個窩夫甜品可以揀雲呢拿味或者朱古力味雪糕下年仲配左酸酸甜甜醬好開胃最後飲埋一杯蝶豆花梳打水就好完美🥰食完套餐之後我哋都決定嗌一個窩夫,個賤雞超級好食,雞肉亂畫配埋個蛋擺喺個窩夫上面有出奇地夾,窩夫好軟熟🥰

椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹

套餐配有皮薯條同埋沙律