2021-11-01
雖然環境唔係話好大,不過最緊要都坐得舒服,而且店員都好NICE😊餐牌都算幾多野食,而且價錢都比較大眾化一黎就試左個蟹膏飯團,的確係有少少失望,因為蟹膏偏少,只係得少少蟹膏味,但係不得不讚佢既飯味道濃,但話曬係蟹膏飯團,飯好味但冇蟹膏味就點都有少少扣分蟹子鰻魚炒飯,超惹味,係有種想食完再食既衝動, 加上蟹仔食落 口感脆卜卜 令到口感更加夠曬豐富叫咗個蟹子蛋芝士大啡菇 雖然屋企有焗爐自己都可以整到 ,但係佢呢度嘅用料一啲都唔吝嗇, 而且 大啡菇 keep到juicy 而且勁多芝士 食落超級滿足最值得推介就係呢一個年糕芝士佢嘅芝士係爆出嚟咁多 最啱我哋呢啲芝士控最後我哋仲試咗個燒蠔同埋 雞皮餃子望落去似雞翼, 但係原來佢嘅餃子皮係雞皮裏面製肉嘅餡, 食落感覺就似無骨雞翼呢間餐廳主打串燒燒野為主 ,但係佢做得好好就係每一樣燒嘅嘢出嚟都唔會乾都保持到佢juicy嘅效果, 而且味道 惹味 會令人想一食再食🤤依家晚市仲做緊優惠打卡就會成餐飯有八折優惠所以其實都幾抵食呀
餐牌都算幾多野食,而且價錢都比較大眾化
最後我哋仲試咗個燒蠔同埋 雞皮餃子